fbpx

PRICES INCREASES IN:

Days
Hours
Minutes
Seconds

KVKK

WORLDEF GLOBAL ORGANİZASYON ANONİM ŞİRKETİ
GİZLİLİK BİLDİRİMİ ve KİŞİSEL VERİLERİN SAKLANMASI POLİTİKASI

Worldef, tüm internet kullanıcılarının kişisel bilgilerin nasıl kullanıldığına ve paylaşıldığına yönelik endişelerin farkındadır. Worldef bu konuda kendisine güvenen kullanıcılarına teşekkür eder; görüş, öneri ve şikayetlerini iletmek isteyen kullanıcılarını [email protected] mail adresi üzerinden iletişim kurmaya davet eder.

Worldef, www.worldef.net alan adına sahip web sitesinde; ekonomi, teknoloji ve popüler kültür hakkında haber, dosya konuları, video, inceleme içerikleri paylaşır, böylece güncel ve seçkin konular hakkında kitlelere bilgi vermeyi ve tanıtım yapmayı hedefler.

  1. Kişisel bilgilerin sorumluları
    • Worldef markasıyla yayın yapan web sitesi aracılığıyla toplanan ve işlenen kişisel bilgilerin sorumlusu; Armağanevler Mahallesi, Dere Sokak No:42 PK:, 34760 Ümraniye/İstanbul adresinde bulunan Worldef Global Anonim Şirketi’dir. Metnin geri Worldef Global Anonim Şirketi bünyesinde faaliyetleri yürütülen iş bu web sitesi worldef.net ve Worldef Global Anonim Şirketi “Worldef” adıyla anılacaktır. Ayrıca Worldef internet sitesine erişim sağlayıp üye olanlar “kullanıcı”, üye olmayanlar ise “ziyaretçi” olarak tanımlanacaktır.
  1. Worldef, ziyaretçi ve üye kullanıcıları hakkında hangi kişisel bilgileri topluyor?
    • Kişisel bilgiler, worldef.net web sitesinde sunulan içeriklerin kalitesini artırmak, web sitesi ile düzenli olarak iyileştirmek, web sitesinin kullanıcı deneyimini daha iyi bir hale getirmek ve reklamları düzenlemek amacıyla toplanmaktadır. Toplanan kişisel bilgi türleri aşağıdaki gibidir:
      • Kullanıcı tarafından paylaşılan bilgiler: Worldef ile paylaşılan tüm kişisel bilgiler toplanır ve saklanır. Worldef’e üye olan kullanıcıların belirttikleri e-posta, isim ve soyadı, kullanıcı adı bilgileri kullanıcı tarafından sağlanır. Bu bilgileri sağlamayan kullanıcılar, Worldef’in içerik servis ve hizmetlerinden faydalanabilirler, ancak mecra içerisinde yer alan özelliklerin tamamına ulaşamayabilirler.
      • Otomatik bilgiler: Worldef internet sitesinde, birçok internet sitesi gibi çerezler ve diğer tekil tanımlayıcıları kullanılır. Tarayıcılar üzerinden Worldef’e erişim sağlandığında kullanıcılara ait belirli bilgi türlerini elde edilir. Ayrıca toplanan çerezler hakkındaki detaylı bir listeye Worldef Aydınlatma Metni üzerinden ulaşılabilir.
  1. Worldef, kişisel bilgilerinizi hangi amaçla toplar ve işler?
    • Kişisel bilgiler, Worldef ziyaretçi kullanıcı ve üye kullanıcılarına daha iyi içerik hizmeti sunmak, Worldef’i yürütmek ve geliştirmek amacıyla işlenir. Bu amaçlar şunları kapsar:
      • Worldef içeriklerinin sunulması: Kişisel bilgiler; ziyaretçi ve kullanıcılara, Worldef haber sitesinde etkileşime geçtiği içerikle ilgili olarak bağlantılar sunmak amacıyla, açık şekilde rızası istenerek toplanır.
      • Worldef içerik servislerindeki sorunların giderilmesi ve geliştirilmesi: Worldef web sitesinde yayınlanan içeriklerin ziyaretçi ve kullanıcıya ulaştırılması için kullanılan teknik altyapıyı geliştirme ve iyileştirme amaçlarıyla veriler toplanabilir ve işlenebilir.
      • Öneriler ve kişiselleştirme: Worldef’e üye olan kullanıcılar, üye olmayan ziyaretçilere kıyasla web sitesinde yer alan içerikleri kişiselleştirilmiş bir şekilde tüketme, seçtikleri kullanıcı adıyla bu içeriklere yorum yapma, yorum yapan diğer kullanıcılara yanıt verme ve diğer şekillerde içerikler, yorumlar ve diğer kullanıcılar ile etkileşime girme şansına erişirler. Aynı zamanda Worldef üyeleri, kişisel ilgi alanlarına göre içerik önerileri alabilirler.
      • Tanıtımlar: Worldef, içeriklerle etkileşimlerine ve ilgi alanlarına göre üye olan ya da olmayan tüm kullanıcılarına, çeşitli ürün ve hizmetlerle ilgili tanıtımları göstermek için kişisel verileri işler. İlgi alanına bağlı tanıtımlar, kişileri doğrudan tanımlayan (isim ya da e-posta adresi gibi) bilgilerle yapılmaz. Ancak Worldef, bu bilgilerle web sitesinde yer alan, haber ve içerikleri -kullanıcının da onayını alarak- bildirme hakkına sahiptir.
      • Hukuki yükümlülüklere uyum: Worldef, belirli durumlarda kişisel bilgileri yasalara uyabilmek için toplar ve işler. Örneğin; Kişisel hak ve özgürlüklere ilişkin yapılan bir suistimal, kişi ya da kuruma yönelik hakaret gibi suçlarda eğer mağdur taraf hukuki yollara başvurur, mahkemeler suçlanan kullanıcının kişisel bilgilerini talep ederse bu bilgiler, suçlamanın niteliğine göre resmi makamlarla paylaşılabilir.
      • Kullanıcılar ile iletişim kurulması: Worldef, sadece üye olan kullanıcıların e-posta ve isim bilgilerini saklar ve işler. Bu kullanıcılara ait e-posta bilgisi üzerinden kendileriyle sadece içeriklerin sunulması amacıyla iletişime geçilir.
      • Kullanıcı rızasının istendiği diğer nedenler: Worldef bünyesinde gerçekleştirilmesi planlanan, ilgili resmi makamlardan onayı alınmış online etkinlik ve hediye gönderimleri için katılım yapan kullanıcıların rızası istenir. Bu tür etkinliklerde toplanan veriler ile test içerikleri veya hediye dağıtımları için elde edilen bilgiler yine kullanıcı rızasıyla Worldef hizmetlerini iyileştirmek ve geliştirmek için kullanılır.
      • Çerezler ve diğer tanımlayıcılar: Kullanıcıların içerik deneyimini geliştirmek, Worldef’i nasıl ve hangi koşullar altında kullandıklarını anlayarak gerekli iyileştirmeleri yapmak, ilgili reklam ve tanıtımları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçlar kullanılır. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları tanıtım gösterimlerimize bağlı olarak kullanır. Kullanıcılar Worldef Çerez Bildirimi’ne buradaki bağlantıdan ulaşabilir, çerez tercihlerini Çerez Tercihleri sayfasından yönetebilirler.
  1. Worldef kişisel bilgileri paylaşıyor mu?
    1. Worldef’e üye olan ya da olmayan tüm kullanıcıların kişisel bilgileri, şirketin önemli bir parçasıdır ve kişisel bilgiler başkalarına satılmaz. worldef.net, kullanıcılara ait kişisel bilgileri sadece aşağıdaki şekilde ve Worldef Global Anonim Şirketi tarafından kontrol edilen Gizlilik Bildirimi’ne tabi olan ve veya en az bu Gizlilik Bildirimi’nde düzenlenen korumaları içeren uygulamaları benimseyen iştirakler ile paylaşır.
    2. Reklam çalışmaları ve tanıtımlar: Worldef adına Worldef Global Organizasyon Anonim Şirketi reklam veya tanıtım anlaşması yapabilir. Bu anlaşmalar sonucunda Worldef web sitesinde, otomasyona tabi ya da “advertorial” reklam ve tanıtımlar yayınlanır. Ancak Worldef, kişisel bilgilerin reklam amaçlı kullanımında oldukça hassastır. Öyle ki bu anlaşmalarda kullanılan kişisel bilgiler, bu Gizlilik Bildirimi’ne tabi olmaya devam eder. Worldef, en az bu Gizlilik Bildirimi’ndeki korumaları içeren ve Worldef kontrol edilen Gizlilik Bildirimi’ne sahip üçüncü kişilerle reklam veya tanıtım anlaşmaları yapmaya özen gösterir. Özetle Worldef, reklam ve tanıtım iş birliklerinde kullanılacak kişisel verileri en az kullanıcıları kadar hassas şekilde korur, önlem alır; ihlal şüphesi durumunda herhangi bir reklam ve tanıtım anlaşması yapmaz.
    3. Üçüncü taraf tanıtımları ve diğer sitelere linkler: Worldef içerikleri ve sayfalarında üçüncü taraf tanıtımlarına veya diğer internet sitelerine ve uygulamalarına ait linkler yer alabilir. Kullanıcılar bu linkler ile etkileşime geçtiklerinde linklerin sahibi olan üçüncü taraflar; sağladıkları içerikler, hizmetler ve tanıtımlar aracılığı ile kullanıcı bilgilerini toplayabilirler.
    4. Üçüncü taraf tanıtım hizmetlerinin kullanımı: Worldef, üye olan ya da olmayan tüm kullanıcılarına Worldef ve içerikleriyle ilgili tanıtımları, daha yararlı ve ilgili sunabilmeleri, bu tanıtımların verimliliğini ölçebilmeleri adına tanıtım şirketlerine bilgi sunar. Bu bilgiler arasında kullanıcıları doğrudan tanımlayacak isim ve e-posta gibi bilgiler kesinlikle yer almaz. Bunun yerine çerezler ve çeşitli cihaz tanımlayıcı entegre yazılımlar ya da üçüncü parti sistemler kullanılır.
    5. İş devirleri: Worldef diğer işletmeleri veya hizmetleri satabilir ya da satın alabilir. Bu tür işlemlerde kişisel bilgiler devredilen iş varlıklarından birisi olarak kabul edilir. Ancak her iki durumda da kişisel bilgiler, bu Gizlilik Bildirimi’ne tabi olmaya devam eder. Bununla birlikte worldef.net ’in veya varlıklarının tamamının satın alınması gibi bir durumda kullanıcıların kişisel bilgileri de aktarılan varlıklardan biri olacaktır.
    6. Worldef’in, kullanıcılarının ve üçüncü kişilerin korunması: Worldef’in, kullanıcılarının veya iş ortakları dahil üçüncü kişilerin haklarını ve güvenliğini korumak için uygun olduğu düşünüldüğünde, hesap bilgileri ve diğer kişisel bilgiler açıklanabilir. Buna dolandırıcılığa karşı koruma sağlamak adına yapılabilen bilgi alışverişi de dahildir.
  1. Kişisel bilgiler ne kadar güvende?
    1. Worldef web sitesi kullanıcı gizliliği ve güvenliği gözetilerek geliştirir ve geliştirmeye devam edecektir.
    2. Verilerin iletimi sırasında kişisel bilgilerinizin güvenliğini korumak için şifreleme protokolleri ve yazılımları kullanıyoruz.
    3. Kişisel bilgilerin toplanması, saklanması ve açıklanması ile ilgili fiziksel, elektronik ve idari tedbirler alınır. Worldef, güvenlik prosedürleri gereği, kullanıcılarla ilgili kişisel bilgileri ifşa etmeden önce kimliklerini doğrulamalarını talep edebilir.
    4. Kullanıcıların şifrelerini, bilgisayarlarını, cihazlarını ve uygulamalarını yetkisiz erişime karşı korumaları önemlidir. Worldef üyesi olan kullanıcılara, hesapları için diğer çevrim içi hesaplarında kullanmadıkları ayrı bir şifre kullanmaları önerilir. Eğer kullanıcılar ortak bir bilgisayardan Worldef hesaplarına erişim sağlamışlarsa, kullanımı bitirdikten sonra oturumlarını kapatmaları tavsiye edilir. Ortak bilgisayar ya da cihazdan erişim sağladıktan sonra oturumlarını kapatmayı unutan kullanıcılar, hesaplarına kişisel cihazlarına erişim sağladıktan sonra daha önce oturum açtıkları cihazlardan çıkış yapabilir, çıkış yapılması için [email protected] mail adresine ulaşabilirler.
  1. Kullanıcılar hangi bilgilere erişebilirler?
    1. Üye olan kullanıcılar: Worldef internet sitesini üye olarak kullanan kullanıcılar, sitede yer alan Hesabım bölümünden isimleri, e-posta adresleri, kullanıcı adları, profil resimleri gibi kişisel bilgilerin yanısıra daha önce ziyaret ettikleri, etkileşim kurdukları içeriklere ulaşabilirler.
  1. Kullanıcıların hangi seçenekleri ve hakları var?
    1. KVK Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca, Şirketimize başvurarak kişisel verileriniz hakkında aşağıdaki konulara ilişkin taleplerde bulunabilirsiniz:
      • Kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini öğrenme,
      • Kişisel verilerinin işlenme amacı ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
      • Kişisel verilerinin yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenme,
      • Kişisel verilerinin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
      • Kişisel verilerinin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde bunların silinmesini, yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
      • İşlenen kişisel verilerinin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle veri sahibinin aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
      • Kişisel verilerinin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme.
    2. Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi aşağıda düzenlenen yöntemlerle iletmeniz durumunda şirket talebin niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde sonuçlandıracaktır.
    3. Worldef kullanıcıları, diledikleri zaman kişisel bilgilerinin nasıl toplandığı ve işlendiğine ilişkin görüş, öneri ve itirazlarını [email protected] mail adresi üzerinden iletişime geçerek iletebilirler. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik bilgi alma ya da diğer talepler için ileteceğiniz başvurunuzda;
      • Adınızın, soyadınızın ve başvuru yazılı ise imzanızın,
      • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için T.C. kimlik numaranızın, yabancı iseniz uyruğunuzun, pasaport numaranızın veya varsa kimlik numaranızın,
      • Varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon ve faks numaranızın,
      • Talep konunuzun,

bulunması zorunlu olup varsa konuya ilişkin bilgi ve belgelerin de başvuruya eklenmesi gerekmektedir. Yazılı olarak yapmak istediğiniz başvurularınızı, gerekli belgeleri ekleyerek veri sorumlusu olan şirketimizin Armağanevler Mahallesi Dere Sokak No:42 PK:, 34760 Ümraniye/İstanbul adresine posta yoluyla gönderebilirsiniz. E-posta yoluyla yapmak istediğiniz başvurularınızı [email protected] e-posta adresine veya 0850 532 2504 no’lu telefondan ulaşarak yapabilirsiniz. Ancak, telefonla yapılan başvurularda kimlik teyidi yapılmadan kişisel bilgi verilmesi KVKK kapsamında mümkün değildir. Ayrıca belirtmek isteriz ki

  • Yukarıda da belirttiğimiz gibi Worldef üyesi olmayan ve ziyaretçi sıfatındaki kullanıcılar, üyelere sunulan çeşitli etkileşim olanaklarından faydalanamazlar. Ayrıca üyeler, kişisel bilgilerinin kullanımına ilişkin şart ve koşulları kabul ederek Worldef üyesi olarak tanımlanırlar.
  • Worldef üyeleri, üye olduktan sonra benzersiz kullanıcı adlarını, e-posta adreslerini, isim ve soyadlarını değiştirebilirler. Bu değişimin ardından kullanıcıya ait eski bilgiler silinir.
  • Worldef’den e-posta almak istemeyen üye kullanıcılar, bu ayarları internet sitesinden değiştirebilirler.
  • Tarayıcı tabanlı web sitesi bildirimlerini açan ve daha sonra bu bildirimleri kapatmak isteyen üye ya da üye olmayan kullanıcıların da bildirimlerin iptali için tarayıcılarındaki ilgili ayarları düzenlemeleri gerekir.
  • Çoğu tarayıcıdaki Yardım özelliği, tarayıcınızın yeni tanımlama bilgilerini kabul etmesini nasıl önleneceğini, yeni bir çerez alındığında tarayıcının bunu kullanıcıya nasıl bildireceğini ve çerezlerin toplu olarak nasıl devre dışı bırakılacağını açıklar. Çerezler, kullanıcıların Worldef’deki bazı temel özelliklerinden yararlanmalarına olanak sağladığı için çerezlerin açık bırakılması tavsiye edilir. Örneğin çerezler devre dışı bırakıldığında bir üye kullanıcı ya da ziyaretçi, daha önce tükettiği bir içeriğin tüketilip tüketilmediğini anlayamaz. Üyelerin bu sayfaları ziyaret edip etmedikleri profillerinde gözükmeyebilir.
  • Worldef internet sitesindeki gezinme aktivitelerinin kullanıcı hesaplarıyla ilişkisini kesme istekleri için hesaptan çıkış yapılması ve tarayıcı ayarlarından çerezlerin devre dışı bırakılması tavsiye edilir.
  • Worldef ziyaretçi ve kullanıcıları, site deneyimini iyileştirmek için diledikleri zaman [email protected] e-posta üzerinden görüş, öneri ve şikayetlerini iletebilirler.
  • Kişisel bilgilerinizin işlenmesine yönelik bir iptal talebi alındığında Worldef, talebi ileten kullanıcının kişisel verilerini toplamayı ve işlemeyi durdurur.
  • Yukarıdaki haklar haricinde kişisel verilerin işlenip işlenmediğini öğrenme, nasıl işlendiği hakkına bilgi talep etme, işlenme amacını öğrenme, kişisel verilerin silinmesini isteme, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenme, kişisel verilerin hukuka aykırı kullanıldığı tespiti üzerine zarara uğrama halinde bu zararın giderilmesi hakları tüm Worldef üye kullanıcıları ya da üye olmayan ziyaretçilerine aittir.
  1. Çocukların Worldef kullanmalarına izin veriliyor mu?
    • Worldef, tüm yaş grubundan ziyaretçilere uygun içerik servisi sunan bir oluşumdur. Ancak 18 yaşından küçük olanlar Worldef üyesi olamaz, sadece üye olmayan ziyaretçi sıfatıyla internet sitesini kullanabilirler.
  1. Worldef ziyaretçi ve kullanıcılarının kişisel bilgilerini ne kadar süreyle saklar?
    1. Worldef internet sitesine erişim sağlandıktan sonra yayınlanan tüm içeriklere erişim ücretsizdir, erişim sağlayan kişinin içeriklere ulaşabilmesi için üyelik şartı sunulmaz. Üyelik isteğe bağlıdır. Üye olan kullanıcılar, üye olurken tercih ettikleri kullanıcı isimleriyle internet sitesinde yorum yapma, içeriklere veya diğer yorumlara karşılık etkileşime girme, içerikleri kaydetme, puanlama, derecelendirme gibi haklara sahip olur. Üye olmayan ziyaretçiler ise üyelere sunulan bu özelliklerden yararlanamazlar. Özetle; Worldef internet sitesine erişim sağlayanlar iki farklı gruba dahil olurlar; üye olmayanlar ziyaretçi, üye olanlar kullanıcı şeklinde sınıflandırılır.
    2. Ziyaretçi verilerinin saklanma süresi: Ziyaretçiler, kullandıkları tarayıcılarda yaptıkları çerez tercihlerine bağlı olarak, pek çok internet sitesinde de olduğu gibi kişiyi doğrudan tanımlamayacak veriler sağlar. Bu verilerin saklanma süresi çerez türüne göre değişiklik göstermektedir. Hangi çerez türünün ne kadar süreyle saklandığına ilişkin detaylı bilgiye https://worldef.net/cerez-kullanimi-aydinlatma-metni/ üzerinden ulaşabilirsiniz.
    3. Kullanıcı verilerinin saklanma süresi: Worldef’e üye olan kullanıcılar, üyelik aşamasında kişiyi doğrudan tanımlayan isim soyad ve e-posta adresi bilgilerini verirler. Bu bilgiler, kullanıcılar talep etmediği sürece silinmez ve Worldef’in veri tabanında güvenle korunmaya devam eder. Hesaplarına uzun süre giriş yapmayan kullanıcıların bilgileri de belirli bir süre sonra silinmez, yine kullanıcıların ulaşması beklenir. Ayrıca unutulma hakkını kullanmak isteyen kullanıcılar, tüm bilgilerinin silinmesini talep edebilirler. Bu talepler için kullanıcıların …[email protected] mail adresine isim soyad, kullanıcı adı ve e-posta adresi bilgilerini, hesap silinme talepleriyle birlikte göndermeleri yeterlidir.
    4. Üçüncü tarafların kullanıcı ve ziyaretçi verilerini saklama süresi: Worldef ziyaretçi ve kullanıcıdan edinilen kişisel bilgileri, hiçbir şart ve koşul altında üçüncü taraflara satmaz, pazarlama ve tanıtım süreçlerine dahil etmez. Ancak anlaşma sağlanan üçüncü taraflarla yapılan tanıtım çalışmaları sırasında, reklam otomasyonları ya da “advertorial” içeriklerde söz konusu üçüncü tarafa ait linkler bulunur. Bu linklerle etkileşime geçen ziyaretçi ve kullanıcıların bilgileri, söz konusu üçüncü tarafın sorumluluğu altındadır. Bu noktada Worldef’in en az bu Gizlilik Bildirimi kadar hassas şart ve koşullara sahip üçüncü taraflarla anlaşma yaptığı, bu sayede kendi ziyaretçi ve kullanıcılarının da güvenliğini korumak için önlem aldığı hatırlanmalıdır.
  1. Hukuki sebepler
    • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na göre kişisel verileri işleyebilmek için hukuki sebeplerin bulunması şarttır. Worldef’in kişisel verilerin işlenmesine yönelik hukuki sebepleri, kullanım amacına göre değişiklik göstermektedir:
    • Meşru menfaatimiz ve kullanıcıların faydası: Worldef Global Organizasyon Anonim Şirketi kar amacı güden ticari bir işletmedir ve Worldef bu işletmenin bir markası olarak faaliyet gösterir. Worldef’in geliştirirken, güvenliğinizi korurken, hile ve dolandırıcılıkları önlemeye çalışırken hukuki olarak verileri işleme hakkı bulunur.
    • Rızanız: Verilerin işlenmesi için özel olarak kullanıcılarla iletişime geçilmesi ve rızalarının alınması halinde hukuki olarak verilerin işlenmesi hakkı bulunur. Kullanıcılar diledikleri zaman verilerin işlenmesine yönelik rızalarını geri çekebilir, böyle bir durumda ilgili rızayı geri çeken kullanıcıya ait verilerin işlenmesi durdurulur.
    • Verileri kullanma amacımıza göre değişebilen bu ve diğer hukuki sebepler Worldef’e ‘hukuki olarak verileri işleme hakkı’ verir.
  1. İletişim, bildirimler ve değişiklikler için Worldef ile iletişim kurma
    • Worldef’deki gizlilik uygulamalarına ilişkin herhangi bir endişe duyan, veri sorumlularımız ile iletişime geçmek isteyen kullanıcılar ayrıntılı bir açıklama yazarak bu taleplerini [email protected] adresine e-posta yoluyla iletebilirler. Worldef yetkilileri yaşanan sorunu çözmek için çalışmakla yükümlüdür. Bu yükümlüler, resmi olarak Worldef Global Organizasyon Anonim Şirketi çalışanıdır ve bu kuruluşu temsil eden gerçek kişilerdir.

İşimiz sürekli olarak değişmektedir ve Worldef Gizlilik Bildirimi metni de buna uygun olarak değişir. Son değişiklikleri görmek için Worldef internet sitesinin sık sık kontrol edilmesi gerekir. Aksi belirtilmediği takdirde, güncel Worldef Gizlilik Bildirimi, kullanıcı ve hesabı hakkında Worldef’in sahip olduğu tüm kişisel bilgiler için geçerlidir. Worldef ekibi, Worldef tarafından verilen sözlerin arkasındadır ve Worldef, etkilenen kullanıcılarının rızası olmadan, geçmişte toplanan kişisel bilgileri daha az korunur hale getirecek şekilde politikalar ve uygulamaları asla esaslı bir şekilde değiştirmeyecektir.

Days
Hours
Minutes
Seconds
Which one would you like to get information about?
Open chat
Scan the code
Welcome to the WORLDEF WhatsApp line; how may we assist you?